søndag 3. januar 2010

Godt nytt år!

Førjulstiden var travel, men det er jo bare kjekt.

Nå er vi imidlertid klar til ny dyst, og nye utfordringer.

Dette er litt av hva som venter i butikken de neste par månedene:

JNY kommer med ikke mindre enn 40(!) nye stoffer

Heldigvis så er mange av dem like, bare at de kommer i både interlock og jersey.

Det vil og komme nye farger i velour med skyer, og både ett gutte- og et jentemotiv i interlock og jersey i mars(antagelig).

Noen av dem kommer bare i lite opplag, slik som bølgestoffet og de nye stjernene, mens bondegårdsstoffet og de andre nye som kommer, kommer i større opplag.

Enkelte av stoffene går ut av sortimentet, slik som kaninene. De stoffene som JNY selv har fjernet fra siden sin, finner dere nå i restekassen hos oss. Vi har fortsatt noen få meter igjen av disse - så ønsker du en bit av de før de forsvinner for godt, så løp og kjøp!

Vi vil forsøke så godt vi kan å ha alle stoffene inne til enhver tid. Dvs at nå når JNY først har fått de til lageret sitt, så tar det 1-2 uker før vi har de her, men etter det, så er meningen at de skal være tilgjengelig såfremt JNY har de på lager.

Hun venter inn Velourstoffene med skyer, enten i morgen eller tirsdag(er siste beskjed jeg har fått), så da blir de sendt påfølgende dag til oss.

Når det gjelder Jofotex, så ser det lovende ut når det gjelder omløpshastigheten, så der vil vi forsøke å få inn flere stoffer ganske raskt.

1 kommentar:

  1. Her er det visst bare å spare ser jeg:) Digger at det har kommet en norsk butikk med masse flotte stoffer til barneklær. Håper dere tar inn de nyeste togene og elefantene fra Jofotex:)

    SvarSlett